Zápis ze dne 14.12.

Vážený pane Řediteli,

Společná besídka našeho uskupení proběhla podle očekávání. Všichni pozvaní dorazili skoro načas (opozdilce máte v příloze, pro případné stržení bonusů), oblečení skoro dobře (experti v letních botách se potrestali samotní) a konzumace punče se držela v limitu předepsaném pro sající houby. Skupinka byla natolik schopná, že nalezla teplé místo pro všech 9 hlav a postupně začala konzumovat tovary, které rapidně měnily jejich projev a slovosled. V souboru nazvaném „tady končí sranda“ naleznete prohlášení, která by zasluhovala vaši pozornost a okamžitou reakci! Na další štaci byli natolik povolní, že se zmocnili rautu vedlejšího stolu – prosím taktéž o vyvození důsledků a znemožnění těchto individualit v očích veřejnosti. Jako důkazní materiál prosím zhlédněte přiloženou fotografii. Pro zachování anonymity jsem musel  začernit oči, ale také především z důvodu jejich výrazu, který není publikovatelný na této planetě.

 

Dotyčná individua se vyznačují společným zvoláním VF!Olé, který se nám zatím nepodařilo rozklíčovat, nicméně nejblíže má ke zvolání orangutanů v době páření. Podrobnou analýzu obdržíte donazimy.

S pozdravem

RiderHujer

VF!Olé

4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Ten v pruhovaném je mi povědomý!!!

RiderHanes řekl(a)...

A ten druhý je nevidomý!!!

riderSpáča řekl(a)...

Nevidomý, ale veselý a tak to má být!!!

RiderPinďa řekl(a)...

Dámy, pánové a Filipe, děkuji za parádní besídku. Musím ovšem oznámit slovy seržanta Rogera Murtaugha ze Smrtonosné zbraně: Na tyhle sračky jsem už starej! Obdivuju Vás a taky Filipa, že jste to vydrželi a byli schopni fungovat dříve, než 4 dny a 3 noci (slovy 84 hodin) po akci! Dalo by se sáhodlouze psát o celém večeru, kdybych všechno nezapomenul :) proto si myslím, že ačkoliv jsme důstojně zakončili rok 1997.... :) Varadero Multisport - zřejmě slušnej oddíl!