Alfrediho chata


Až z dalekého Polandu se vypravil RiderTheo navštívit RiderRobina a když už byl na té cestě vzal tátu (a mámu) sebou, aby si společně protáhli ty jejich nožiska. RiderMira, RiderZbanky a RiderPrca se postavili na start 14km štreky na Alfrediho chatu a zase zpátky. Místem setkání byla rodiná hájenka, která nabývá rozměrů Rockefelerova panství a byl Vám ti to zase Varadero den. Pěkně jsme si zablbli a zároveň je mi potěšením prohlásit, že RiderZbanky na Kocourovi bude plnit přilhašovací maturitu do Varadera, bo já ho viděl a takové přesně potřebujeme. Pakliže společně s Kocourem splní další podmínky vstupu (tak jak to museli udělat všichni ostatní):

a) zaplatit za všechny Ridery jednu hypoteční splátku
b) vykouřit jointa a zazpívat Bulharskou Hymnu
c) postavit vor a nechat ho schnít

..... potom by nic němělo bránit tomu, aby byl slavnostně uveden do Varadero společnosti a byl mu předám pas Varadero planety. Sumasumárum, dřeli jsem, až se z nás pot řinul a následné doplnění energie v Rockelferově hájence bylo monstrózní. Den před tím jsem každopádně byli s Theem okouknout místo startu další akcičky, která se bude "muset" objevit v event kalendáří. Kde je start už víme, no a tak se taky podíváme do cíle, no ni?



6 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Totók, moc pěkně jste si zablbli... A výsledky?

RiderPrca řekl(a)...

neuveritelny! Trpelivost mladej. Komentar 4:17?... ze by ranni vybeh?

RiderRadek řekl(a)...

Ranni projizdka do Kosic!!!!

RiderLu řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
RiderHanes řekl(a)...

papaňa kucíííí
už se těším až si zablbnem na Rabštejně. Už už, aby to bylo.
VF, olé

Unknown řekl(a)...

poslušně hlásím, že už 2 roky pečlivě študuju a přihlašovací maturu na Kocourovi složim, bo už jsem tam byl a vím jak se zas nad Třemeškem budu proklínat, že jsem radši nešel postavit ten vor a neučil se hymnu