Kolem Moravy a taky kolem atleťáku

Ne všichni se vešli do nabitého týmu Varadero pro Bobr cup, ale naštěstí se na atleťáku a v jeho nejbližším okolí konal další díl seriálu Běží všichni kdo se přihlásí. A protože jsem potíže s hlášením nikdy neměl, přihlásil jsem pro jistotu skoro celou rodinu. Počasí jako stvořené pro běh, nabitá konkurence a nadšené pohledy rodinných příslušníků to všechno vedlo k fantastickým výsledkům Varadera na tomto podniku. Ale popořádku.
V 10:00 vybíhala první kategorie - žáků. Běželo se 1 000 metrů a první úspěch "oddílu Varadero" jak říkal moderátor akce byl na světě :


Bylo potřeba rychle zatlačit slzu radosti a koncentrovat se na závod pro dospělé. Čekalo nás 9 km pro muže a 7 pro ženy. A Varadero se opět neztratilo! Závod jsme rozběhli rozvážně, tak jak to umíme a postupně jsme se propracovávali polem závodníků.


 
 
 
Výsledné časy byly nad očekáváním, aspoň u některých a škoda že jsme nepočkali na vyhlašování vítězů, protože bychom zase něco dostali! Ve svých kategoriích jsme obsadili dvě 3. místa!
 

 
 
Mimochodem ředitelskej dostal zase 10 vteřin, takže vše důležitý se podařilo. Mimořádný den pro Varadero začal  u Moravy v Olomouci a pokračoval u Moravy v Litovli. Ale to je už jiná písnička... VF olé!
 
 

4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Velká paráda...jestli dobře počítám tak v Olomouci byla větší polovina Varadera a v Litovli zbytek co nedostal nominačku do Olomouce!!!:)

RiderMirino řekl(a)...

Bravo celé rodině... btw Terezka má pěkně našlápnuto k policii ČR... limit 4:10 je za 10 bodíčků v testech zdatnosti... :)

RiderHanes řekl(a)...

Varadero jedeeee

RiderPrca řekl(a)...

4:14 kilometr.... dve treti mista... se zacinam bat kde toto muze skoncit, VELLA PARADA