Bobr Šmak VI.


Nezůstal kámen na kameni. Cyklista běžel, běžec šlapal, vodník pádlil, letec kouřil, Kouřil nepřišel a Ilona příjde zítra. Pome nejdřív k hrdinům dne ( mytologii a folklóru je to archetyp důležitých postav, které ztělesňují klíčové rysy dané kultury). RiderMira potvrdil pozici obojživelníka a šel se koupat. Vzal to doslova a dopísmene a párkrát se smočil, dřel, bojoval, smál se a šťastně dovezl Varadero II do cíle. Dalším hrdinou je bezesporu RiderRadek, který vzal cyklo šichtu za kamaráda, cestou nakoupil pár dek a pěkně je prošil. První i druhou štafetu nakonec nědělilo mnoho a byl to bezesporu jeden z vrcholů Bobří stezky.


Neoficiální ukončení oficiální sezony tentokrát nemělo dohru v neřízeném veselí, bo my jsem veselí až moc a tak jsme poplivali RiderHanesa, který jede reprezentovat na Hamburskou konferenci Et´doktorum džonsnum, RiderMira uháněl na první noc v nové domovině, RiderPrca v přípravách do chrámu páně, RiderFilip na veselí mladých a neklidných a RiderRadek se nemohl dočkat vyjetí na kole. Bylo to bezva a bude dálVF!Olé



5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Já tam byl, já to viděl..., ale že bych jel tak pomalu se mi nezdáááa...

RiderMirino řekl(a)...

Taky bych byl asi rychlejší,nebýt těch rozhovorů s médii po cestě... Vysdílím s Riderbrašulem video z první rampy a hodím to sem... :)

Unknown řekl(a)...

tak ja se taky přidávám s úlovkem bobra pod splavem: http://www.youtube.com/watch?v=f_E_nR-QAu4&feature=youtu.be

RiderHanes řekl(a)...

jako klobouček, papaňa představení, zase si máme na besídce o čem povídat, teda než dojde hruška, no ni?
VF,olé

RiderPrca řekl(a)...

Panove tak Miruv sjezd do vody, to... slzel jsem po dlouhe dobe. To Vam ti byl zase den