Holomócká půlka 2

Závody jsou různé - tradiční, netradiční, těžké a ještě těžší, dlouhé a ještě delší, české, nečeské, letní, zimní ... a pak jsou závody srdeční. A taková je i Holomócká půlka.
Že se zúčastnila Hálovic rodina to už víme, ale vyběhli i jiní rideři a riderky! Bohužel ne všichni, protože někteří se dovolenkovali a jiným vystavil stopku ortoped. :-(
Každopádně zbylá trojice riderKatka, riderRadek a riderHanes si dala tradiční sraz u orloje (i když riderRadek s rodinou asi znají orlojů víc bo se nemohli najít). Následovalo pečlivé rozcvičení jako před velkým závodem.

 

Nejklidnější byl riderHanes, protože riderLucka slíbila, že zůstane v celku minimálně do půl 9, takže přesně věděl jak rychle má běžet. RiderRadek po intenzivním tréninku v posledních měsících zase věděl velmi dobře, že má hodně natrénováno a chystal se svou formu prodat. No a riderKatka si jen tak odskočila od plotny a nechtěla spálit večeři pro rozvětvenou rodinu. Bylo tedy vše nachystáno na rekordní časy!
Na trati se skupina rychle roztrhala a já měl co dělat abych stíhal fotit.


to jsou prdy!

cos nám to chtěl říct Radku...?
 
dej sem ten gel!
No a v cíli to vám ti bylo radosti! Hanes všechno stihnul v limitu a rekordním Varadero čase na půlku a v podstatě hned pokračoval nezměněným tempem domů, Radek vypustil posledních 10 km a doběhl bez kapky potu a známky zadýchání a riderKatka nám svým časem všem udělala vrásky na čele, protože jestli začne fakt běhat, tak já můžu rovnou skončit. Ve své kategorii byla 87. což je 2. nejlepší Varadero výsledek letošní Holomócké půlky!


Hanes je už na mediální kolotoč zvyklý...
 
ještě zamávat fanouškům...

 Pro pořádek přidávám časy:
 

 
Co dodat? Akce to byla papaňa a příští rok určitě vyrazíme znovu a doufejme i s větším obsazením!!! Někteří se letos strašně nudili, ale za rok už bude všechno jinak...
 


VF olé!!!

5 komentářů:

RiderFilip řekl(a)...

Velká paráda! Ještě přinasim jeden čas a to riderkačky- 1:57 - první závod a hned pod dvě hodiny, paráda!

riderSpáča řekl(a)...

wow! roste nám silná ženská skupina!

RiderPrca řekl(a)...

kolem a dokola se nemůžu zeptat jinak než kam toto všechno může jenom vést, komu tím vším prospějete. Dámy a pánové, to co jste vytvořili to je Varadero tvorba hodná toho největšího respektu, já se dívím, já se klaním

RiderHanes řekl(a)...

děcka já su tak šťastnejjjjjjjjj,
olé

RiderRadek řekl(a)...

Tady už asi cokoliv dodat je naprosto zbytečné, ale tímhle tempem budeme muset založit blog Varadero Kids aby se to tady všechno vlezlo!!!!:)))) eine grosse parade!!!