Holomócká půlka

Někde jsem kdysi slyšel, že dvakrát do stejné řeky nevstoupím, bo se ale starých pověstí českých, moravských, slezských ba ani polských nebojím, dal jsem si svoje hanácké repeté. Ale abych nepředbíhal, nejdříve bylo zapotřebí vyhecovat vlastní rodinu, bo RiderMirinova větev se rozrostla, a on se tak vyčerpal že už nezbyly síly na to aby se postavil bratrovi po boku. Tak se stalo, že nastoupila mladá krev a protože je ve Varaderu zvykem, že si neklademe malé cíle, tak hned se vydala RiderKatka, RiderBára a RiderJiřík poměřit své síly rovnou s olympijskou vítězkou, královnou bílé stopy Kateřinou.
Závod to byl vyhecovaný od začátku až do samotného finiše, ve kterém se podařilo RideruJiříkovi urvat velmi cenný skalp.
a po této exhibici už nastal čas ponořit se do řeky o 5000 hlavách a 10000 nohách a urvat co se dalo. v dáli jsem cítil, jak mi rozráží vzduch RiderHanes s RiderRadkem, že mi to dalo skoro křídla a doletěl jsem ve svém historickém rekordu, který hned stačila zaznamenat všudypřítomná media, která se okolo riderů z Varadera neustále motají. 
VF olé

3 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Inu, kde je talent tam se úspěchu těžko ubráníš. Velkí paráda v podání klanu Hálů

RiderHanes řekl(a)...

tak já snad své tradiční,
VF,olé

PS: pome Varadero pome, příští rok se pokusíme o rekordní účast Varadero hlav ve startovním poli no ni??????

RiderRadek řekl(a)...

Už je to černé na bílém... Prostě jdou po nás!!!! Varadero bude brzy přizváno k summitu G8!!!!