KPŽ - Cyklobraní Kooperativy a ČS 8.9.2007

V sobotu 8.9. RiderHanes udělal další zářez v seriálu MTB závodů Kola o život. Tentokrát jsme se z Jeseníků přemístili na jih Moravy. Pořadatelé nám připravili trať s brutálním převýšením rovných 107 metrů. Co se z toho dalo vyčíst??? Že by tento závod byla PLACKA???


Na trati o celkové délce 66km se sešlo cirka 700 vrchařů, ale někteří míň natrénovaní vrchaři mohli po 33km ukončit trápení, protože trať tvořily dva okruhy. Samozřejmě, že jsem měl na starosti stánek s kolama, tak jsem na startu byl v zadní polovině pelotonu. Ale slíbil jsem Vašíkovi, že ho nenechám ve stánku dlouho samotného. Namotivován jsem čekal na startovní výstřel, který byl v 11 hodin a třicet minut.
Loket na loket, předjížděl jsem jednoho závodníka za druhým, na tachometru jsem sem tam měl i hodnoty nad 35km/hod, no jak říkám placka. Ale nebylo to zas tak jednoduché, protože foukal vítr, který určitě přivítali surfaři na pár kilometrů vzdáleném Mušově. Neustále jsem někoho dojížděl a to i skupinky deseti Hobíků a pořád jsem se divil , jak je to možné??? Že by forma??? Ale netrvalo to dlouho a hned jsem věděl proč tomu tak je. Tak to dopadá, když 9 lidí z 10 nechce tahat ve předu a chce se vézt v závětří.
Závod jsem proletěl v čase 2:16:25 se ztrátou 21:28 a průměrem 29km/hod, což v cíli znamenalo 69 místo. PAPAŇA

2 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Hledám pole s jahodama!! Minimálně 100 hektarů.

Značka: Spěchá, mám pro Vás neuvěřitelnýho kombajna!!!

zdenal řekl(a)...

Neuvěřitelné prasák!A to prosím z vlastní krví:-)