Priessnitzova 60 České Spořitelny 1.9.07



Rider Hanes se nenechá dvakrát pobízet a přichází s reportáží dalšího závodu seriálu Kola o život, kde opět lišácky spojil pracovní povinnosti se zábavou, neboli se závoděním na biku.


Vše začalo velmi optimisticky, když mě ráno probudily kapky deště bubnující na okna. Samozřejmě byla kosa jak z nosa, takže RiderZdenal cestou do Jeseníku nemluvil o ničem jiném, než o tom , že se na to vysere :-).Ale my co ho nějaký ten pátek známe, tak bylo jasný, že pojede i kdyby padaly z nebe ....... . Po příjezdu na místo jsme rozbili tábor, vystavili novinky na rok 2008 samozřejme i s novým krasavcem Madone 5,2.


Start ve dvanáct hodin se blížil a po příjezdu Haňdy s Vašíkem, kteří si zpestřili návrat z dovolené hlídáním stánku během závodu, jelikož ti co by tam měli stát, si dávali pěkně do těla. Nemusím nikomu zdůrazňovat, že Jesenická 60 rozhodně žádná placka není a to se taky splnilo hned po startu, kdy jsme hned začali šlapat bůhví kam. Neustále nahoru a hned sem se dostal na svůj obvyklý průměr tepové frekvence 175 a víc. Musím přiznat, že závod to byl pěkně těžký, a to, že tento ročník byl lehčí než předchozí, tak nevím nevím, ještě že nás ta těžší varianta minula. Největší hvězdou týmu Varadero Cycling teamu se stal jednoznačně RiderZdenal, který nejvíce zaujmul světoznámě proslulou fotografku Markétu Navrátilovou a hned si odnesl dva profi snímky, za které se nemusí vůbec stydět.


Jinak co se týče výsledků, tak to nebudem nijak rozmazávat a na závěr se jen zmíním, že RiderHanes se v poli cirka šestiseti závodníků umístil na 153 se ztrátou hrozivých 43 minut na prvního, ale my co to děláme pro endorfiny tak papaňa výsledek, ale bolelo to jak čert. Rytíř doporučuje. A naše mediální hvězda na 353 místě. Sice s ním po závodě nebyla chvíli řeč, ale suma sumárum bylo to super,papaňa,Varadero jede a pojede, kdo nás zastavíííí.papa


Žádné komentáře: