Toš konečně.


Haló, tade já!Šéfmechanik tymo Varadero se hlási ze svym prvnim přespěvkem.Po přečteni všech oslavnéch chorálu,ktery só toď publikovany niže jak nám to všem ožasně šlape sem se e já rozhodl neco sem vepsať.Chtěl bech se s Vama poděleť o to jak sem objevoval Ameriko.
Skupina névětšich prodejcu kol od dovozca firme Bretton /a meze něma já Zdena P. z Lošova/se vedala za velkó lužo do země Velkyho bratra podivať co nám jedna nemenovaná značka přepravila na přišti rok 2008.Snimke od továrne té nemenované značke překládám/nerad bech nekemo dělal skrytó reklamo:-)/Po nasókáni se do Érbasa sme se vedale na dlóhó cesto přes Atlantik z mezipřestánim v Pařižo.Let sme ukončile v Chicagu a pak 3/tře/hodine busem do city Madison ve státě Wisconsin, gde probíhalo veškery školeni,žrani,spani,sra..,chlastani a podobny zhovadilostě.
No nalile nám tam teho do palic spóste až se z teho člověko točila hlava a večir v baru sme to moseli řádně nařediť.Névěčim zážitkem bela samozřejmě náštěva továrne gde sme měle možnosť na vlastni oče veděť jak se te skvoste na dvóch kolech rodijó.Je to samoška všecko poctivá ručni práca tak se nedivme,že te kola maji takovó ceno jakó maji.
Dalšim zážetkem bela testovaci jizda na nekolika novéch strojich pro rok 2008 na typickym americkym singletracku/fakt pecka/.Sec sem se párkrát dal řádně na čuňo,ale stálo to za to!
Samozřejmě na setkáni z fotrem horskéch kol bodo taky vzpominať v dobrym.
Jinak Amerika fšecko veleky jak kráva,ale hlavně čisto ne jak u nás.Jediny co tam belo stény jak u nás,že homelesáci somrovali nejakó to zlatko teda tolar.
Náštěva mrakodrapo v Chicago bela taky užasná.A pak ož jenom navrat dom.
So teď zas o neco chetřéši tak dófám,že mě teď nejaká přiblblá otázka co se tyče kol nerozházi./E kdež o nás je možny oplně fšecko!/
A tym bech se chtěl s Vama rozlóčeť. /gdo temo článko nebode rozomět tak dobře mo tak!/
S pozdravem "hlavně kurva na pohodu!" rider Zdenal

2 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Zlatá hvězda putuje do Lošova!! RiderZdenál hned svým prvním počinem na blogu jasně ukázal, že ani kapitalisticky prohnilá Amerika mu neubrala nic na jeho původu (s pár slovíčkama bych ale potřeboval poradit).

Se asi divili v 'restauraci' když jste ředili všechny ty informace.

RiderMirino řekl(a)...

toš korva to som si počet... :)přesňé, amíci nám vnutili hmabáče, toš se to někdy musí obrátit, tvargle na ameriku!!!